خانه » آشپزی » طرز تهیه رولت بادمجان

طرز تهیه رولت بادمجان

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

بادمجان : ۳عدد
گوشت (چرخ کرده) : ۲۰۰گرم
پیاز : ۱عدد
سیر : ۳حبه
گوجه فرنگی : ۳عدد
رب گوجه فرنگی : ۲قاشق غذاخوری
پنیر (ورقه ای(پیتزا،موزارلا یا پارمزان)) : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه :

در ابتدا سیر را رنده زده و به آن نمک بزنید تا به هم نچسبد.پیاز را هم رنده زده و در روغن سرخ کنید و وقتی نیم سرخ شد گوشت چرخکرده و سیر را به آن اضافه کنید. گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز خرد کرده یا رنده بزنید و به گوشت اضافه کنید و بعد زعفران،رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمایید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

بادمجان ها را بشویید و پوست بکنید و باریک برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس آبکشی کنید و آب اضافی بادمجان ها را با دست بفشارید تا خارج شود ، بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

داخل هر بادمجان مقداری مایه گوشتی بریزید و بادمجان ها را رول کنید ، تکه ای پنیر ورقه ای رو هر بادمجان قرار دهید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید ، بادمجان ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیرها آب شوند .

سس مخصوص :

۲ عدد گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز خرد کنید و نمک و فلفل بزنید و در مقداری روغن زیتون تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده شود سپس مقداری پنیر رنده شده به آن افزوده و تفت دهید تا پنیر اب شود سپس به همان صورت داغ سس را روی رولت ها بریزید.

نکات :

۱)در صورت تمایل رولت را داخل فر طبخ کنید.
۲)میتوانید در مرحله اول به جای سرخ کردن بادمجان آن را کبابی کنید البته نباید بادمجان زیاد کباب شود چون له میشود.
۳)بهتر است از پنیر پارمزان و پیتزا به صورت مخلوط استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

بورک سیب زمینی پنیری

مواد لازم : سیب زمینی : ۴ عدد پیاز : ۱ عدد جعفری خرد شده ...