خانه » آشپزی » طرز تهیه رولت کدوحلوایی

طرز تهیه رولت کدوحلوایی

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

تخم مرغ (درشت) : ۳عدد
شکر (سرخالی) : ۱لیوان
پوره کدو حلوایی (سرخالی) : ۲سوم لیوان
خامه فرم گرفته : به میزان لازم
پودر قند : ۱چهارم لیوان
بیکینگ پودر : ۱قاشق چایخوری
دارچین : ۱قاشق مرباخوری
آرد : ۳چهارم لیوان

طرز تهیه :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.
تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی شکسته و با همزن برقی به خوبی بزنید تا یکنواخت شود سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید.
حدود ۵دقیقه با دور تند شکر و تخم مرغ را بزنید.

1

همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و ۳مرتبه آن را الک کنید تا مخلوط شده و هوا بخورد.
حال پوره کدو را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

2

آرد را کم کم اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

3

قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.

4

مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار دهید و ۱۵تا۲۰دقیقه صبر کنید تا پخته شود.

5

6

صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود سپس روی یک دستمال تمیز مقداری پودر قند بپاشید و کیک را بعد از پخته شدن روی آن قرار داده و بعد آن را رول کنید.

7

8

بعد از آنکه یک ساعت گذشت رول را باز کرده و روی رولت خامه بزنید و دوباره آن را ببندید و ۱ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت زمان رولت را برش زده و سرو کنید!

9

10

11

12

نکات :

۱)طرز تهیه خامه فرم گرفته و پوره کدو حلوایی را در لینک های زیر دنبال کنید.
۲)بهتر اسست بعد از تهیه رولت روی آن پودر قند بپاشید.
۳)اگر کیک را داغ رول کنید میشکند.
۴)دقت کنید ضخامت کیک داخل قالب زیاد نباشد چون موقع رول کردن کیک شکسته و خرد میشود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سس پرتقال(مخصوص رولت های مرغ)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : آب پرتقال : ۳چهارم ...