خانه » آشپزی » طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

پیاز (نگینی خرد شده) : ۱ عدد
ماست : ۱ ق غ
خمیر یوفکا : ۱ بسته
تخم مرغ : ۱ عدد
نمک : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ
قارچ (اسلایس شده متوسط) : ۳ عدد
ذرت (پخته) : ۲ ق غ
فلفل دلمه اى (نگینی خرد شده) : ۱عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
کنجد : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

خمیر یوفکا که در ترکی بهش یوفکا میگن و در اروپا به فیلو معروف هست کاربردهای گوناگونی داره. هم میتونید باهاش باقلوا درست کنید هم سمبوسه و رولت های گوشت و سبزیجات.
جزو غذاهای مهمان پسند هست که نیاز به مهارت بالا نداره و در یک ساعت میتونید تهیه کنید.
در ابتدا مواد داخل رولت را تهیه می کنیم. روغن کمی اندازه ۱ قاشق و نیم در تابه میریزیم و پیازها را تا جایی تفت می دهیم که نیمه طلایی بشوند.
سپس گوشت را اضافه کرده و کامل تفت می دهیم. مواد را در کناری از تابه جم, می کنیم. فللفل دلمه ای نگینی را اضافه کرده و کمی تفت داده سپس قارچ های ورقه ای شده را اضافه میکنیم با کمی ابلیمو تفت می دهیم.
در نهایت رب گوجه و نمک فلفل و ذرت را اضافه می کنیم. آب مواد باید کاملا کشیده شده باشد. در حرارت بالا تمام این مراحل را طی کنید.

 

آماده سازی خمیر رولت :

اگر خمیر یوفکا آماده خریده اید، آن را داخل یخچال قرار داده تا از حالت انجماد خارج شده و ورقه های آن به نرمی از همجدا شده باشد.
حال یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای می شکانیم. زرده آن را جدا کرده و در کاسه دیگر قرار می دهیم. زرده را با یک قاشق زعفران دم کشیده هم میزنیم و کناری می گذاریم.
سفیده را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری ماست، با هم زن دستی مخلوط می کنیم.
در یک سینی بزرگ، یک لایه از خمیر را پهن کرده و روی آنرا با قلم، ازمواد سفیده و روغن می مالیم.
لایه بعدی خمیر یوفکا را روی آن پهن کرده و سفیدهوروغن را با قلم می مالیم.
حالا از مواد میانی رولت که خنک شده اند، دو انگشت پایین تر می ریزیم و به رول کردن آن می پردازیم. روی رولت ها را با مخلوط زرده و زغفران مخلوط کرده و روی آن کنجد می پاشیم.
از آنجا که خمیر یوفکا نازک است معمولا ۲ الی ۴ لایه از آن را برای پیچیدن مواد استفاده می کنیم. اگر در این میان خمیر شما شکست سعی کنید با مواد روغن و سفیده آن را به لایه پایینی بچسبانید.
حال در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و رولت ها را می چینیم. رولت ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا زمانی که روی رولت ها طلایی شود قرار دهید.(تقریبا ۲۰ دقیقه)

 

نکات :

۱)طرز تهیه خمیر فیلو را در لینک زیر دنبال کنید:
۲)در صورت تمایل به جای پختن در فر رولت ها را سرخ کنید.
۳)میتوانید از هر نوع مواد دلخواه و حتی سیب زمینی ساده نیز برای پر کردن رولت استفاده کنید.

 

 

منبع : سوران

 

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...