خانه » آشپزی » طرز تهیه رویه سیب(ساده و مناسب رویه کیک،شیرینی ودسر)

طرز تهیه رویه سیب(ساده و مناسب رویه کیک،شیرینی ودسر)

آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مواد اولیه :

شکر قهوه ای : ۱۰۰ گرم
دارچین : به مقدار لازم
کره : ۶ قاشق غذاخوری
سیب (متوسط – بدون پوست و هسته و خرد شده) : ۵ عدد
کارامل (اختیاری) : به میزان لازم

طرز تهیه :

در ابتدای کار سیب را رنده زده و با ۱قاشق غذاخوری ابلیمو مخلوط کنید و درب ظرف را ببندید تا سیب سیاه نشود.در یک تابه، کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، سیب ها را اضافه کنید و به مدت ۴تا۵ دقیقه بپزید سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد روی آن دارچین را پخش کنید و هم بزنید. شکر باید کاملا داخل مواد حل شود.
وقتی سیب پخته شد آن را از روی حرارت برداشته و روی کیک،شیرینی یا دسر خود بریزید.

نکات :

۱)بهتر است مقداری کارامل هم به مواد رویه اضافه کنید.
۲)میتوانید رویه را به صورت سیب خرد شده هم تهیه کنید.
۳)این رویه بسیار مناسب کاپ کیک ،تارت و کیک میباشد.
۴)میتوانید این رویه را به صورت لا به لا داخل کیک یا کاپ کیک استفاده کنید.

منبع : سوران