خانه » آشپزی » طرز تهیه سالاد استیک

طرز تهیه سالاد استیک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

جعفری : یک دسته بزرگ
پونه کوهی : ۲ قاشق غذاخوری (برگ پونه)
سیر : ۳ حبه
روغن زیتون : ۱/۲ فنجان
سرکه : ۱/۴ فنجان
سس قرمز : ۱ قاشق چای خوری (سس تند)
گوشت گاو : ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم (گوشت کبابی)
سبزیجات : ۲۲۵ گرم (مخلوط سبزیجات دلخواه)
پنیر موزارلا : ۳۴۰ گرم (توپی شکل)

طرز تهیه :

منقل یا کباب پز را آماده کنید.
جعفری، پونه کوهی و سیر را داخل دستگاه غذا ساز قرار دهید و به مدت ۱۰ ثانیه آن ها را مخلوط کنید. سپس روغن، سرکه و سس قرمز تند را با آنها مخلوط کنید تا تقریبا نرم شود. سس را با نمک و فلفل طعم دهید.
سینی کباب پز را روغن بمالید.
دو طرف استیک را نمک و فلفل بپاشید. سپس به مدت ۵ دقیقه هر طرف آن را کباب کنید و بعد استیک را به سطح صاف انتقال دهید و به مدت ۵ دقیقه آن را رها کنید.
در این حین سبزیجات را داخل یک کاسه بزرگ با مقداری از سس مخلوط کنید و به یک دیس انتقال دهید. پنیر موزارلا را روی آن پراکنده کنید.
استیک را خیلی نازک از عرض برش دهید و به صورت اریب آن را دوباره ببرید. استیک ها را روی سبزیجات بچینید و روی آنها باقیمانده سس را بریزید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کلوچه مغزدار شکلاتی(۳رنگ)

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت مواد ...