خانه » آشپزی » طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ با فلفل کبابی

طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ با فلفل کبابی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

کلم بروکلی (خرد شده) : ۶٫۵ فنجان
پاستا (پاستای پاپیونی) : ۲۲۵ گرم
سس آلفردو (یا هر سس دلخواه – خنک شده در یخچال) : ۲/۳ فنجان
فلفل دلمه ای (فلفل دلمه ای قرمز کبابی و خرد شده) : ۲۰۰ گرم
نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
سینه مرغ (پخته و خرد شده – خنک شده در یخچال) : ۱۷۰ گرم
ذرت : ۳۱۰ گرم

طرز تهیه :

پاستا را در آب بپزید تا نرم شود و در ۳ دقیقه آخر ذرت را اضافه کنید. سپس با آب سرد آبکش کرده، کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک، سس آلفردو، فلفل دلمه ای و نمک را مخلوط کنید.
در کاسه بزرگی، پاستا، ذرت، کلم بروکلی و مرغ را مخلوط کنید. سپس مخلوط فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده، در یخچال بگذارید.

 

منبع : سوران