خانه » آشپزی » طرز تهیه سالاد گرم با دنده بره و سس مدیترانه‌ای

طرز تهیه سالاد گرم با دنده بره و سس مدیترانه‌ای

مواد اولیه برای ۴ نفر :

تربچه (خرد شده) : ۴ عدد
کاهوی خرد شده (یا برگ اسفناج تازه) : ۶ پیمانه
گوجه‌فرنگی (گیلاسی) : یک پیمانه
کاسنی قرمز (کوچک) : دو عدد
دنده بره (کوچک) : ۸ عدد
فلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
آویشن تازه : دو قاشق چایخوری
مرزنجوش تازه (خرد شده) : یک قاشق غذاخوری
پیازچه (خرد شده) : دو قاشق غذاخوری
سرکه قرمز : ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه :

۱- برای تهیه سس، در یک کاسه متوسط، روغن، سرکه، پیازچه، مرزنجوش، آوین، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- دنده‌های بره را در یک بشقاب گود و بزرگ بچینید. ¼ پیمانه از سس را روی آنها بریزید. دنده‌ها را برگردانید و دوباره روی آنها سس بریزید. بشقاب گوشت‌ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. بقیه سس را نیز در یخچال نگهدارید.
۳- برگ‌های کاسنی را جدا کنید و آن را به ۶ بخش مجزا تقسیم کنید. روی آنها سس بمالید. گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را درون سیخ چوبی بکشید. کاسنی‌ها را نیز در سیخ بکشید.
۴- کباب‌پز را با شعله متوسط روشن کنید. دنده‌‌ها را نیز سیخ بکشید و آنها را روی زغال به مدت ۱۲ تا ۱۷ دقیقه کباب کنید تا کاملا پخته شوند. گوجه‌فرنگی و کاسنی را نیز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه کباب کنید.
۵- سبزیجات را درون بشقاب‌های بچینید. گوجه‌فرنگی و کاسنی‌ها را از سیخ خارج و درون بشقاب بچینید. دنده‌ها را روی آنها قرار دهید.
۶- در آخر از سسی که تهیه کرده‌ بودید، روی همه مواد بریزید.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه چیلی(غذای معروف بین المللی)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۲ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت و ...