خانه » آشپزی » طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی

طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۳۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۳ نفر :

کره : ۱چهارم فنجان
خامه (غلیظ و پرچرب) : ۱فنجان
سیر (رنده شده) : ۱حبه
پنیر پارمسان (تازه و رنده شده) : ۱و نیم فنجان
جعفری (ساطوری شده) : ۱چهارم پیمانه
فلفل سیاه (اختیاری) : به میزان لازم

سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پر چرب، پنیر پارمسان، کره و فلفل تهیه میشد.این سس نخستین بار در سال ۱۹۱۴ توسط آلفردو دی للیلو (به ایتالیایی: Alfredo di Lelio) برای همسر حامله‌اش که سس‌های سنگین گوجه فرنگی برایش مناسب نبود، تهیه گردید. سس اصلی ساخته شده توسط این رستوران‌دار ایتالیایی حاوی تخم مرغ هم بود.(ویکی پدیا)این سس بعدها به شیوه های مختلف و مواد گوناگون اضافه شده به آن تهیه شد و درحال حاضر در دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.

طرز تهیه :

ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کمی داغ شود.سپس کره را در آن ذوب کنید.خامه را به کره آب شده اضافه کنید و منتظر بمانید تا مواد شما بجوشد.(مرتب مخلوط را هم بزنید تا نسوزد و حرارت را بسیار ملایم کنید.)بعد از جوش آمدن ۵دقیقه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد سیر رنده شده را اضافه کرده و پنیر رنده شده را هم بیفزایید و خیلی سریع هم بزنید( حواستان هم به شعله ملایم باشد) بعد از مخلوط شدن مواد و حل شدن پنیر ،سس را از روی حرارت بردارید و جعفری تازه و ساطوری شده و در صورت تمایل فلفل و نمک را به آن بیفزایید.

نکات :

۱)این سس بهترین گزینه برای مصرف به همراه پاستا،ماکارونی و فوتوچینی است.
۲)برخی از دستورهای غذایی این سس را با تخم مرغ تهیه میکنند.
۳)در تمام مدت حواستان به شعله باشد چون اگر شعله زیاد شود سس ته میگیرد.
۴)خامه شما باید غلیظ غلیظ باشد بهتر است خامه صبحانه مصرف نکنید و اگر مصرف میکنید از نوع بسیار پرچرب بالای ۴۰درصد باشد.
۵)به جای سیر میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه باسلوق(راحت الحلقوم)

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت و ...