خانه » آشپزی » طرز تهیه سس خامه لیمویی(مناسب ماهی و پاستا)

طرز تهیه سس خامه لیمویی(مناسب ماهی و پاستا)

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه :

پوست لیمو : ۴ قاشق چای خوری (رنده شده)
خامه : ۱چهارم لیوان
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۲ قاشق غذاخوری (قطعه قطعه شده)
آب : ۱/۳ لیوان
فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
آب مرغ : ۲۵۰ گرم

طرز تهیه :

در ابتدای کار کره را داخل یک تابه عمیق با درجه حرارت متوسط گرم کنید تا زمانی که کف روی آن فروکش کند.
آرد را با الک کم کم اضافه کرده و خیلی سریع به مدت ۲ دقیقه آن را تف دهید. سپس آب و آب مرغ را به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید تا به جوش آید.
درجه حرارت را کم کنید تا به مدت ۵ دقیقه آهسته بجوشد و بعد خامه، پوست لیمو رنده شده و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
سس خامه لیمویی(مناسب ماهی و پاستا)

نکته :

* از این سس میتوان برای انواع ماهی و غذاهایی مانند پاستا و ماکارونی و لازانیا و … استفاده کرد.
* به جای آب مرغ میتوانید از آب پرتقال استفاده کنید.
*توجه داشته باشید باید از خامه بسیار پرچرب استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ماست یخیِ فاجِ تمشک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۴ ساعت مجموعاً : ۴ ساعت و ...