ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » طرز تهیه سس فلفل کبابی

طرز تهیه سس فلفل کبابی

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۵ دقیقه

مواد اولیه :

پودر پیاز : ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو : ۱ قاشق چای خوری
نمک ادویه دار : ۱ قاشق چای خوری
نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای (فلفل دلمه ای قرمز کباب شده به صورت پوره) : ۱لیوان
خامه ترش : نیم تا ۱لیوان
جعفری (تازه و ساطوری شده) : ۲قاشق غذاخوری
فلفل قرمز : ۱قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا مقداری فلفل دلمه ای(ترجیحا قرمز)را روی منقل،اجاق گاز یا فر کاملا کباب کنید .دقت کنید نباید فلفل ها بسوزد همین که مغز پخت شوند کافیست.
فلفل دلمه ای را زیر شیر آب سرد بشویید تا قسمتهای سوخته و سیاه شده آن جدا شود.
فلفل را با مخلوط کن یا میکسر کاملا پوره کنید .
حال همه مواد را به جز جعفری را به پوره اضافه کرده و به خوبی میکس کنید.
سس را داخل یک کاسه قرار دهید و حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید سپس با جعفری با سایر سبزیجات دلخواه سرو کنید.

نکات :

۱)این سس را با هر نوع فلفلی میتوان تهیه کرد.
۲)میتوانید سس را به همراه خامه معمولی،ماست خامه ای یا ماست ساده نیز تهیه کنید.
۳)این سس را روی مواد گوشتی،میوه ها و سبزیجات و حتی به صورت ساده با چیپس میتوان سرو کرد.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه بقچه های پنیری یوفکا با سس فلفل

مواد اولیه : سس فلفل : ۱ ق غ پیاز چه تازه : ۱ ق ...