خانه » آشپزی » طرز تهیه سمبوسه میگو

طرز تهیه سمبوسه میگو

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

سیب زمینی (پخته و نگینی شده) : ۲۵۰گرم
میگو : ۱۵۰گرم
پیاز : ۲عدد
گشنیز (خرد شده) : ۷۰گرم
زردچوبه : ۱قاشق مرباخوری
تخم گشنیز (پودر) : ۲قاشق غذاخوری
نان (لواش) : ۴عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

مواد سس :

تمبر هندی (عصاره) : ۱لیوان
پیاز (ساطوری) : ۱عدد
گشنیز (ساطوری) : نصف لیوان
رب گوجه فرنگی : ۱قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن، درون تابه‌ای تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس میگوی پاک شده را همراه با زردچوبه، نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز به پیاز اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت می‌دهیم. بعد از این مدت، گشنیز و سیب‌زمینی خرد شده را نیز به بقیه مواد می‌افزاییم. با گذشت چند دقیقه، تابه را از روی حرارت برداشته و کمی صبر می‌کنیم تا مواد حرارت خود را از دست بدهد.
نان‌های لواش را بصورت نوارهای مستطیل شکل (با عرض ۱۰ سانتی‌متر و طولی به بلندی نان لواش) بریده و از مواد، مقداری در آنها قرار می‌دهیم. سپس نان‌ها را مثلثی می‌پیچیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن دو طرف سمبوسه‌ها، آنها را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و همراه با سس مخصوص یا سس گوجه تند سرو می‌کنیم.

طرز تهیه سس مخصوص :

عصاره تمرهندی را که از یک سوم بسته آن تهیه کرده‌ایم، در ظرفی همراه با پیاز، گشنیز خرد شده و رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل به آن می‌افزاییم.اینک سس برای سرو آماده است.

نکات :

۱)میگوها نباید خرد شوند.
۲)برای تهیه عصاره تمبر هندی آن را با مقداری آب جوش مخلوط کرده و به قدری چنگ میزنیم که گوشت آن کاملا از هسه جدا شود و سپس از صافی رد میکنیم.
۳)دقت کنید موقع پاک کردن میگو حتما رگ کمر آن را در بیاورید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...