خانه » آشپزی » طرز تهیه سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان

مواد اولیه :

بادمجان : ٣ ‏عدد
گوشت چرخ کرده : ٢۵٠ ‏گرم
پیاز : ١ ‏عدد
سس سفید : نصف پیمانه
‏رب گوجه فرنگی : ٢ ‏قاشق
روغن : به مقدار لازم
‏پنیر پیتزا : ١٠٠ ‏گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :

بادمجان‌ها را پوست کنده، حلقه حلقه کنید و با نمک در روغن سرخ نمایید. در ظرف دیگری پیاز خرد شده ‏را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و نمک و فلفل و رب را اضافه کنید. سپس ته ظرف پیرکسی را چرب نموده و بادمجان‌ها را کف آن بچینید و مواد سرخ شده را روی آن اضافه نمایید. در آخر سس سفید را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد ریخته و به مدت ٢٠ ‏دقیقه درون فر قرار دهید.

 

منبع : سوران

 

x

حتما ببینید

طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری با فلفل کبابی

مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل دلمه‌ای (درشت خرد شده) : یک عدد کره ...