خانه » آشپزی » طرز تهیه سوپ ذرت و میگو

طرز تهیه سوپ ذرت و میگو

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۸ نفر :

خامه ترش : ۶ قاشق غذاخوری
آب مرغ (یا آب گوشت) : ۳ پیمانه
خامه (خامه زده شده) : ۱٫۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱/۴ قاشق چای خوری
کرفس (خرد شده) : ۲/۳ پیمانه
هویج (خرد شده) : ۳/۴ پیمانه
پیاز (خرد شده) : ۱پیمانه
گوشت قرمز (فیله نازک برش خورده و خرد شده) : ۸ تکه
ذرت : ۵پیمانه
میگو (پخته و حبه شده) : ۴۵۰ گرم
کره : ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه (خرد شده) ک ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا ۳پیمانه ذرت را با یک و یک چهارم پیمانه آب گوشت داخل دستگاه مخلوط کن قرار دهید و آن ها را پوره کنید تا یکدست شوند.
فیله های گوشت را ابتدا به خوبی بکوبید و بعد به مدت ۵ دقیقه داخل یک قابلمه با مقداری کره تفت دهید تا ترد شوند و بعد آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید. سه قاشق غذاخوری از چربی قابلمه را نگهدارید و بقیه را دور بریزید. پیاز را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
بقیه ذرت را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. هویج را اضافه کنید و کرفس و فلفل را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. آبگوشت را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آرام بجوشانید و بعد با پوره ذرت و خامه مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
سوپ را از روی حرارت بردارید و با خامه ترش مخلوط کنید.
کره را روی حرارت ملایم داخل قابلمه نچسب گرم کنید تا آب شود سپس میگو را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس سوپ را داخل کاسه بریزید.
سوپ را با تکه های گوشت سرخ شده و مقداری پیازچه تزیین کرده و سرو کنید.

نکات :

۱)در صورت تمایل میگوها را سرخ کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.
۲)به جای گوشت میتوانید از مرغ استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری سیب زمینی یا قارچ را نیز مربعی خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...