خانه » آشپزی » طرز تهیه سوپ سیب زمینی با ژامبون

طرز تهیه سوپ سیب زمینی با ژامبون

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۷ نفر :

فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
ژامبون مرغ : ۲۰۰گرم
پنیر چدار : ۱فنجان
خامه : ۱ونیم فنجان
آرد سیب زمینی : ۲قاشق سوپخوری
شیر : ۳پیمانه
سیب زمینی (بزرگ) : ۵عدد
کره : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب و نمک بپزید و بعد پوست گرفته و داخل میکسر ریخته یا با گوشتکوب بکوبید.ظرفی گود را روی حرارت قرار داده و آرد را درون آن کمی تفت داده و بعد شیر را کم کم اضافه کنید تا کاملا مخلوط شده و یکنواخت شوند . حرارت را کم کنید تا کمی بجوشند و غلیظ شوند.پس از ۱۰تا۱۵دقیقه سیب زمینی را اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.یک ربع زمان دهید تا مواد طعم دار شوند و بعد آن را از روی حرارت برداشته و پنیر چدار را رنده کرده و به همراه خامه به مواد اضافه کنید.ژامبون ها را ریز کرده و با مقداری کره تفت دهید . بعد از کشیدن غذا آن را روی سوپ بریزید و با سایر سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

نکات :

۱)در صورت تمایل به ژامبون ها رب گوجه فرنگی یا زعفران اضافه کنید.
۲)هرچه میزان پنیر این سوپ بیشتر باشد خوشمزه تر خواهد شد.
۳)در صورت تمایل به جای ژامبون از مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید.
۴)اگر دوست دارید میزان شیر و خامه سوپ را بیشتر کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...