خانه » آشپزی » طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

فلفل سیاه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
پنیر پارمسان (رنده شده) : به مقدار لازم
پوره گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
جو : ۱۰۰ گرم
قارچ (خرد شده) : ۵۲۵ گرم
رزماری (خرد شده یا ۱ قاشق چای خوری پودر رزماری) : ۱ قاشق غذاخوری
سیر (خرد شده) : ۲ حبه
هویج (بزرگ – خرد شده) : ۲ عدد
پیاز (متوسط – خرد شده) : ۱ عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات (حل شده در ۱٫۲ لیتر آب یا ۱٫۲ لیتر آب سبزیجات) : ۱ عدد

فولیک اسید ماده مهمی برای بدن انسانهاست. این سوپ خوشمزه ی سرشار از فولیک اسید و کم کالری گزینه مناسبی برای دستیابی به یک غذای سالم است.

طرز تهیه :

روغن را در ماهی تابه روی حرارت گرم کرده، پیاز، سیر، هویج و رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.
بعد قارچ را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا مواد را در قابلمه ریخته، عصاره سبزیجات، پوره گوجه و جو را نیز اضافه کنید. ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا جو نرم و پخته شود.
در صورت لزوم آب بیشتری به سوپ اضافه کنید.
سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و در صورت تمایل روی آن کمی پنیر پارمسان رنده شده بریزید.

منبع : سوران