خانه » آشپزی » طرز تهیه سوپ هویج

طرز تهیه سوپ هویج

مواد اولیه برای ۴ نفر :

عصاره سبزیجات الیت : ۱ عدد
هویج خرد شده : ۵ لیوان
پیاز بزرگ : ۱ عدد
سیر : ۱ حبه
کرفس : ۱ ساقه
کره : ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
ادویه : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

کرفس و پیاز را خرد کرده و با کره و روغن زیتون روی حرارت تفت میدهیم تا نرم شود.
هویج خرد شده را به همراه ۲ لیوان آب به آن اضافه کرده و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش آید.
سپس حرارت را کم می کنیم و ۳۰ دقیقه می گذاریم تا قل بخورد. در این مرحله عصاره سبزیجات الیت را به غذا اضافه می کنیم. عصاره باعث می شود تا عطر و طعم غذا بهتر شده و سوپ جا افتاده شود. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از عصاره نیازی به افزودن نمک به غذا نیست.
پس از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کرده و با گوشت کوب برقی مواد داخل سوپ را له کنید.
سوپ هویج آماده سرو است. نوش جان!

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه مارچوبه ی فریتاتا

مواد اولیه : کره : دو قاشق غذاخوری پیازچه : یک فنجان (خرد شده) نمک ...