خانه » آشپزی » طرز تهیه شکلات داغ مکزیکی

طرز تهیه شکلات داغ مکزیکی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱ نفر :

شکر : ۲قاشق غذاخوری
دارچین : ۱سوم قاشق چایخوری
فلفل : نصف قاشق چایخوری
شکلات تلخ : ۶۰گرم
نمک : ۱هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو : ۴قاشق غذاخوری
شیر : ۲پیمانه
خامه : ۱قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا شکر و پودر کاکائو و سایر مواد خشک را با هم مخلوط کنید.شیر و خامه را مخلوط کرده و در صورت امکان درون مخلوط کن یکنواخت کنید.شیر و خامه را در ظرف مناسب به جوش آورده و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
وقتی شیر کاملا سرد شد آن را دوباره روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مرز جوشیدن برسد اما نجوشد.همین که شیر کف کرد کافیست.شعله را خاموش کرده و همه مواد خشک را به شیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.حتی میتوانید شیر را داخل مخلوط کن هم بریزید.
شکلات داغ حاضر شده را داخل لیوان ریخته و در صورت تمایل مقداری شکلات تلخ یا فلفلی روی آن رنده کنید.

 

نکات :

۱)در مکزیک این نوشیدنی با شکلات آماده تهیه میشود که شامل شکلات تلخ،فلفل و دارچین است.
۲)در صورت تمایل میتوانید میزان فلفل و دارچین را زیاد یا کم کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری خامه زده شده مخصوص کیک را روی شکلات داغ آماده شده بریزید.
۴)اضافه کردن نصف قاشق چایخوری قهوه آماده و نصف قاشق چایخوری پودر نسکافه آماده نوشیدنی شما را خوشمزه تر خواهد کرد.

 

منبع : سوران