خانه » آشپزی » طرز تهیه شیرینی بادامی هلالی

طرز تهیه شیرینی بادامی هلالی

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مخلوط خاک قند و وانیل : برای روی شیرینی ها
آرد (سفید) : ۱ و ۱/۲ فنجان به اضافه ۱ قاشق غذا خوری
کره (به دمای اتاق رسیده) : ۱۴۰ گرم( ۱۰ قاشق)
شکر : ۱/۳ فنجان
بادام (بدون پوست چرخ شده) : ۱/۲ فنجان

طرز تهیه :

تمام مواد رو حدود ۲ دقیقه هم می زنیم و به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق استراحت می دیم.
فر را با دمای ۳۲۵ درجه گرم می کنیم .
با هر یک قاشق چایخوری از خمیر یک بیسکویت هلالی درست می کنیم و در سینی فر می چینیم.
در فر حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می پزیم تا طلایی شوند.
از فر در میاریم ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا خنک شوند.
در خاکه قند وانیلی می چرخانیم.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ماست یخیِ فاجِ تمشک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۴ ساعت مجموعاً : ۴ ساعت و ...