خانه » آشپزی » طرز تهیه شیرینی عید نوروز « شیرینی اسکار »

طرز تهیه شیرینی عید نوروز « شیرینی اسکار »

مواد لازم :

آرد : ۲ پیمانه سرخالی

پودر قند : نصف پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

پودر قند : نصف پ (۱۰۰ گرم)

روغن مایع یا کره : ۱ پیمانه

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

پودر هل : ۱ قاشق چایخوری

پودر قند و هل مخلوط یک دوم پیمانه (تزیین )

مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین

طرز تهیه :

روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب میزنیم ۱عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و میزنیم دوباره زرده بعدی را اضافه میکنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد

سفیده ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست میکنیم و در سفیده ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمیچینیم

توی فر قرارداده با ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه

بعد پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم

میتونین بعد ۱۰ دقیقه پخت بیرون بیارین و مارمالاد بریزین وسطش و ۱۰ دقیقه دیگه بزارین بپزه یا بعد پخت ژله مغزی بریزین وسطش

منبع : iranmatlab.ir

x

حتما ببینید

طرز تهیه مربای توت فرنگی و ریحان

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...