خانه » آشپزی » طرز تهیه شیرینی گردویی کره ای (بلوندی)

طرز تهیه شیرینی گردویی کره ای (بلوندی)

مواد اولیه برای ۵ نفر :

وانیل : ۱ ق چ
شکر (قهوه ای ) : ۱ و ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ (بزرگ/ هم دمای اتاق) : ۲ عدد
آرد (الک شده) : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ و ۱/۴ ق چ
نمک : ۳/۴ ق چ
کره : ۲۰۰ گرم
گردو (برشته و خرد شده) : ۱ و ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم می کنیم. و طبقه رو در قسمت وسط فر قرار می دیم.
کف یک ظرف مناسب فر حدود ۳۰ در ۲۰ سانت رو کاغذ آلومینیومی می کشیم.
کره رو در ظرفی روی حرارت متوسط می گذاریم و هم می زنیم تا کم کم به رنگی که در تصویر میبینید(رنگ کهربایی) در بیاد
و ذرات قهوه ای در تابه دیده بشه(۷ تا ۱۰ دقیقه):

شیرینی گردویی کره ای (بلوندی)

کره آب شده رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم دقت می کنیم تمام مواد قهوای شده کره هم در ظرف ریخته شود. حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا کره خنک شود.
در ظرف دیگری آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.
شکر را در کره می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مخلوط آرد رو با مخلوط کره با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم.
گردو های خورد شده رو با تمام مواد خمیر مخلوط می کنیم و خمیر رو داخل ظرف آلومینیوم کشیده می ریزیم.
حدود ۲۵ دقیقه در فر می پزیم .
از فر در میاریم و حدود ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود.
لبه های کاغذ آلومینیومی رو می گیریم و شیرینی رو با کاغذ از ظرف خارج می کنیم.
شیرینی رو به ۲۴ قسمت تقسیم می کنیم.
کاغذهای آلومینیومی رو از روی شیرینها جدا می کنیم.

نکته :

از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید ولی رنگش به زیبایی رنگی که در تصویر هست نمیشه. شیرینی خیلی خوشمزه ای هستش

منبع : سوران