ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » طرز تهیه فرنچ تست با طعم موز

طرز تهیه فرنچ تست با طعم موز

مواد اولیه :

موز (یا نصف فنجان پوره موز) : ۱ عدد
کره بادام زمینی (اختیاری) : به مقدار لازم
دارچین : ۱/۴ ق چ
بذر کتان : ۱/۲ ق غ
شیر بادام (یا شیر معمولی پر چرب) : ۱ و ۱/۴ فنجان
سیروپ وانیل (اختیاری): ۱/۲ ق چ
نان (تست ) : ۴- ۵ برش
شربت افرا (اختیاری) : به مقدار لازم

تست فرانسوی دوست دارید؟ موز چطور؟ اگر پاسختان مثبت است، پس قطعا عاشق این تست فرانسوی می‌شوید که طعم موز می‌دهد و البته تهیه و تدارکش واقعا آسان است. این تست‌های فرانسوی جذاب بدون تخم مرغ تهیه می‌شوند و برای همین برای کسانی که علاوه بر گیاهخوار بودن، وگان هم هستند یک گزینه ایده‌آل به حساب می‌آیند.

طرز تهیه :

• موزها را در یک کاسه بزرگ با پشت قاشق پوره کنید.
• شیر بادام، بذر کتان و دارچین و اگر دوست داشتید وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. اگر دیدید که مخلوطتان خیلی غلیظ است شیر آن را بیشتر کنید.
بگذارید مخلوطتان ۵ دقیقه استراحت کند و در همان حین تابه نچسبتان را بر روی حرارت گرم کنید.
• تابه را با کره و یا روغن نارگیل چرب کنید.
• هر طرف از نان‌ها را به نوبت به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه در مخلوط بخیسانید. با انگشت نان‌ها را لمس کنید تا مطمئن شوید همه قسمت‌هایش به خوبی خیس خورده است.
• هر طرف از تست‌های فرانسوی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در کره یا روغن نارگیل سرخ کنید تا رنگ آن کاملا طلایی_قهوه‌ای شود. مراقب باشید که نانتان بیش از حد نسوزد.
• تست‌های لذیذ فرانسوی‌تان را با هر تاپینگی که دوست دارید سرو کنید. شیره افرا، کره بادام زمینی و عسل انتخاب‌های خوبی است و به شما اجازه می‌دهد طعم موز را به خوبی احساس کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه نان فرفره ای پنیری فلفلی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۱۵ دقیقه مجموعاً : ۳۰ دقیقه مواد ...