خانه » آشپزی » طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی و فلفل چیپتوله (ایتالیایی)

طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی و فلفل چیپتوله (ایتالیایی)

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

تخم مرغ (زده شده) : ۶ عدد
پنیر مونتری جک (رنده شده، یا پنیر دلخواه) : ۱/۳ فنجان
فلفل چیپتوله (ریز شده) : ۲ عدد
گشنیز (خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
کره : ۲ قاشق سوپخوری
سیب زمینی (حلقه های به قطر نیم سانتی متر) : نصف فنجان
فلفل دلمه ای (زرد، خرد شده به شکل تکه های نیم سانتی متری) : ۱ عدد

طرز تهیه :

۱٫ فر را از قبل با حالت کباب پز داغ کنید.
۲٫ در یک کاسه ی متوسط با استفاده از همزن یا چنگال تخم مرغ، پنیر، فلفل چیپتوله، گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید.
۳٫ یک تابه ی چدنی یا تابه ی نچسب مناسب برای فر به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.
۴٫ کره را به تابه اضافه کنید و آب کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تا موقعی که نرم شوند تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
۵٫ مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید. ۴ تا ۵ دقیقه تا زمانی که مخلوط تخم مرغ کف ظرف بگیرد و روی آن شروع به سفت شدن کند بپزید.
۶٫ تابه را داخل فر قرار دهید و ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که پف کند و کمی قهوه ای شود در حالت کباب پز قرار دهید. تابه را از فر بیرون بیاورید و محتوای آن را به ۶ برش تقسیم کنید. بلافاصله یا وقتی تا دمای اتاق خنک شد سرو کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...