خانه » آشپزی » طرز تهیه فلافل مرغ

طرز تهیه فلافل مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت

مواد اولیه برای ۶ نفر :

مرغ (بدون استخوان) : ۲۵۰گرم
نخود : ۲پیمانه
پیاز : ۱عدد
شوید (ساطوری شده) : ۲قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۳عدد
کاری : ۱قاشق غذاخوری
پودر سوخاری : ۱قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را به همراه مقدار کمی روغن کمی تفت دهید و بعد با آب و نمک نیم پز کنید.سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کرده، شوید، تخم مرغ و ادویه کاری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس از مایه‌ی آماده به اندازه‌ی نارنگی برداشته، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده و در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.

نکات :

۱)اگر دوست دارید به جای شوید از سبزی معطر دیگری استفاده کنید.
۲)حتما نخود را از شب قبل خیس کرده و اب آن را ۳مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد چرخ کنید.
۳)این فلافل را به همراه سس قرمز تند که آموزش آن در سوران موجود است سرو کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...