خانه » آشپزی » طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

فلفل دلمه ای (زرد یا قرمز) : ۳ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی : ۸ عدد
آب (جوش) : ۲ لیوان
سیر (نازک حلقه شده) : ۲ حبه
سبزیجات (تازه. ریحان، آویشن، جعفری) : ۱ دسته کوچک
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه (آسیاب شده) : نصف قاشق چایخوری
پنیر بز : ۹۰ گرم
نان فرانسوی : ۱ قرص

این فلفل دلمه ای های شکم پر که به طرز جذابی آسان هستند اگر به عنوان پیش غذا یا عذای سبک سرو شوند خیلی لذیذند. اگر نمی خواستید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی را باز کنید و حدود ۱ قاشق سوپخوری از آن روی هر نصفه فلفل بریزید.

طرز تهیه :

۱٫ فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف یک تابه ی کم عمق یا سینی فر لبه دار را با ۱ قاشق سوپخوری چرب کنید.
۲٫ هر فلفل را نصف کنید سپس تخم ها و غشای آن را جدا کنید اما بگذارید شاخه اش به آن بچسبد.

1

ساقه های قابل خوردن نیستند اما کمک می کنند تا فلفل موقع بریان شدن شکل خود را حفظ کند. نصفه فلفل ها را داخل تابه به صورتی بچینید که روی نصف شده و باز آن رو به بالا باشد.
۳٫ کف هر گوجه فرنگی با چافو یک علامت ضربدر رسم کنید سپس داخل یک کاسه ی مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آب جوش را روی گوجه فرنگی ها بریزید و بگذارید یک دقیقه بماند.

2

گوجه فرنگی ها را آبکش کنید سپس با استفاده از انگشتان پوست را از گوجه فرنگی ها جدا کنید.

3

گوجه فرنگی ها را ۴ قسمت کنید. آنها را به صورت مساوی بین نصفه فلفل ها تقسیم کنید.

5

۴٫ برش های سیر و سبزیجات تازه را بین نصفه فلفل ها تقسیم کنید.

6

باقیمانده ی روغن زیتون را قطره قطره روی نصفه فلفل ها بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. تابه را داخل فر قرار دهید و بگذارید فلفل ها ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بریان شوند. فلفل های پخته را داخل یک دیس بچینید. هر مقدار سسی که داخل تابه جمع شده را روی آنها بریزید. پنیر بز را خرد کنید و تکه تکه داخل هر نصفه فلفل قرار دهید و در کنار نان فرانسوی برشته سرو کنید.

7

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کاچیاتوره (Cacciatore) غذای ایتالیایی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۴۵ دقیقه مواد ...