خانه » آشپزی » طرز تهیه قارچ تنوری شکم پر

طرز تهیه قارچ تنوری شکم پر

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

ژامبون مرغ : ۱۵۰گرم
کوکتل : ۱۰۰گرم
قارچ (درشت) : ۲۵۰گرم
کره : ۲قاشق غذاخوری
سیر : ۲حبه
پودر سیر : ۱قاشق مرباخوری
پودر موسیر : ۱قاشق مرباخوری
پنیر (پیتزا یا موزارلا رنده شده) : ۱لیوان
خرده نان : ۱لیوان
جعفری (ساطوری شده) : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا قارچ را تمیز بشویید و ساقه آن را جداکرده و کاملا خرد کنید و بعد داخل آن را با قاشق یا ابزار خارج کنید.
قارچ تنوری شکم پر

کوکتل و ژامبون را ریز خرد کنید .کره و مقداری روغن داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن مواد را داخل آن سرخ کنید(کوکتل،ژامبون،خرده قارج)خرده های نان را ریز کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن سیر رنده شده،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

سینی فر را چرب کنید و قارچ را ته سینی بچینید سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید قرار دهید.روی هر قارچ مقداری پنیر بریزید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند.در پایان روی قارچ مقداری جعفری خرد کرده ریخته و سرو کنید.

 

نکات :

۱)در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان هم به مواد داخل قارچ اضافه کنید.
۲)توجه داشته باشید که قارچ باید درشت باشد تا مواد داخل آن جا شود.
۳)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای سرخ شده و زعفران مزه غذا را بهتر میکند.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه برد بلاو

مواد اولیه : برنج : ۳پیمانه سیب زمینی : ۲ عدد نگینی شده پیاز : ...