خانه » آشپزی » طرز تهیه قهوه پرتقالی ادویه دار

طرز تهیه قهوه پرتقالی ادویه دار

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

قهوه : ۱/۳ فنجان (پودر شده)
پرتقال : ۲ برش
دارچین : ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز : ۱/۴ قاشق چای خوری
میخک : ۱/۸ قاشق چای خوری
آب : به مقدار لازم (آب سرد)
خامه : ۱/۲ فنجان (خامه کم چرب)
شکر قهوه ای : ۵۰ گرم
آب پرتقال : ۲ قاشق چای خوری
پرتقال : به مقدار لازم (برش خورده برای تزئین) – اختیاری

طرز تهیه :

قهوه، ۲ برش پرتقال، دارچین، جوز و میخک رو با مقدار لازم آب سرد ذکر شده روی بسته بندی قهوه (برای تهیه ۱۰ فنجان قهوه) تو قهوه ساز میریزیم و روی درجه گرم میذاریم. وقتی قهوه آماده شد، از قهوه ساز بیرون میاریم و خامه، شکر قهوه ای و آب پرتقال رو اضافه کرده هم میزنیم تا مخلوط بشه. حالا قهوه رو تو ظرف مخصوص سرو میریزیم و در صورت دلخواه با برشهای پرتقال تزئین میکنیم.

منبع : سوران