خانه » آشپزی » طرز تهیه لوبیو (غذای گرجی)

طرز تهیه لوبیو (غذای گرجی)

مواد اولیه برای ۶ نفر :

لوبیای قرمز : ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱۰۰ گرم
گشنیز : ۵۰ گرم
سیر : ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری
پودر گشنیز : ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه لوبیو :

لوبیو یک ظرف محبوب با لوبیای است و معمولا با مچادی ، سبزیجات و ترشی می خورند. کلمه “لوبیو” به معنای “لوبیا” است. این غذا انواع مختلفی دارد و ما نشان خواهیم داد که چگونه یکی از محبوب ترین نوع این غذای خوش طعم را درست کنید.
این غذای گرجی ها بی شباهت به دیزی های فوق العاده خوشمزه ایران نیست. البته نه از نظر مواد شتکیل دهنده بلکه استفاده از ظرف های سفالی و کوبیدن مواد که مانند گوشت کوبیده می شود ولی گوشت در این غذا وجود ندارد.
قبل از آماده سازی لوبیا ها را از قبل خیس کنید حداقل دوساعت زمان کافی است.
گشنیز ها و پیازها را خرد کنید و لوبیاها را در یک و نیم لیتر آب جوش بریزید.
و روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب پخته شود.
گشنیز های خرد شده را به همراه ۲ حبه سیر و فلفل و نمک داخل یک ظرف بریزید و خوب بکوبید تا تمام مواد باهم مخلوط شود.
پیاز های خرد شده را در روغن سرخ کنید و به موادتان اضافه کنید.
لوبیا ها که پخته شدند، آب باقی مانده لوبیا های پخته شده را جدا کنید و لوبیاهارا با موادتان مخلوط کنید.
و با یک گوشت کوب چوبی بهم بزنید.
در آخر هم آب لوبیا ها به خود مواد اضافه کنید.
و داخل ظرف سفالی بریزید تا ۴ یا ۵ دقیقه حرارت بخورد.
میتوانید داخل فر هم قرار داده تا حرارت به تمامی قسمت های ظرف بخورد.

منبع : سوران