خانه » آشپزی » طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)

طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۵ نفر :

سس (ووستشایر Worcestershire) : 1 ق غ
شیر : ۱/۳ فنجان
سیر (متوسط له شده) : ۲ حبه
آرد سوخاری : ۱ فنجان(۶۰ گرم)
سس (گوجه) : ۷ ق غ
گوشت مرغ (چرخ کرده) : ۶۰۰ گرم
پیاز (بزرگ ( ۱ و نیم پیمانه پیاز خوردشده)) :۱عدد
نمک : ۱ ق چ
قارچ : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ (بزرگ) : ۲ عدد
روغن مایع (گیاهی) : ۱ ق غ
فلفل : ۱/۲ ق چ

طرز تهیه :

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس گرم می کنیم.
قارچ ها رو ریز خورد می کنیم ( یا با کارد یا غذاساز)
پیاز را در روغن داخل یک تابه بزرگ تفت می دیم ( حدود ۵ دقیقه).
سیر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه تفت می دهیم.
قارچ را با پیاز و سیر مخلوط می کنیم و نصف نمک و فلفل را اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه تا آب قارچ کشیده بشه روی حرارت هم می زنیم.
مخلوط قارچ و پیاز رو در یک کاسه دیگر می ریزیم و ۱ قاشق سس ورکسترشایر Worcestershire و ۳ قاشق سس گوجه با آن مخلوط می کنیم و۵ دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود.
در این فاصله آرد سوخاری را با شیر در کاسه دیگری مخلوط می کنیم تا ۵ دقیقه خیس بخورد.
آرد سوخاری خیس خورده و تخم مرغ ها را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
مرغ چرخ کرده و بقیه نمک و فلفل را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ( با دست یا چنگال)
خمیر را به صورت یک لوف به ابعاد حدود ۲۰ در ۱۰ سانت در میاریم و روی یک سینی فر که کاغذ آلومینیومی کشیده و روغن زده ایم می گذاریم.
باقیمانده سس گوجه را روی سطح لوف می مالیم.
حدود ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر می پزیم.
بعد از در آوردن از فر ۵ دقیقه صبر می کنیم بعد برش می زنیم.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ماست یخیِ فاجِ تمشک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۴ ساعت مجموعاً : ۴ ساعت و ...