خانه » آشپزی » طرز تهیه مارمالاد انگور

طرز تهیه مارمالاد انگور

مواد اولیه :

کره : نصف ق چ
آبلیمو (تازه) : نصف لیمو
خاک قند : ۶فنجان
انگور (سیاه) : ۸فنجان

طرز تهیه :

انگور ها را دانه کرده وشسته در آبکش می ریزیم تا کاملا” خشک شوند.
بعد انگورها رو در مخلوط کن کاملا” له می کنیم اگر حجم انگور از ظرف مخلوط کن بیشتر بود در چند قسمت این کار را انجام دهید.
از چرخ های دستی یا آبکش برای جداکردن پوست و تخم های انگور استفاده می کنیم
آب انگور و شکر و آبلیمو و کره رو داخل قابلمه روی حرارت متوسط می جوشانیم تا غلیظ شود

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کدو سبز کبابی با پنیر

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۲ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت و ...