خانه » آشپزی » طرز تهیه مار مالاد گیلاس

طرز تهیه مار مالاد گیلاس

مواد اولیه :

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : ۲ورق
گیلاس : نیم کیلو
شکر : نیم کیلو

طرز تهیه :

گیلاس هارا از هسته جدا کنید.وبا شکر در مخلوط کن بریزید سپس در یک ظرف (ترجیحا لعابی)ریخته و روی شعله قرار دهید ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کرده و به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت شود بعد از زدن چند جوش مارمالاد آماده است
این مارمالاد را در یخچال نگهداری کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...