خانه » آشپزی » طرز تهیه ماهی سالمون بریان با خامه ترش

طرز تهیه ماهی سالمون بریان با خامه ترش

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

ماهی سالمون : ۴ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی
خامه ترش (پر چرب) : نصف فنجان
دانه خردل : ۱ و نیم قاشق چایخوری
پنیر پارمزان (رنده شده) : ۱/۳ فنجان
نمک : طبق ذائقه
فلفل : طبق ذائقه

طرز تهیه :

۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک سینی یا ظرف مخصوص فر لبه دار را کمی روغن مالی کنید. می توانید به جای روغن از کاغذ پوستی استفاده کنید.
۲٫ در یک کاسه کوچک، خامه ترش، خردل و پنیر را مخلوط کنید. مطابق سلیقه نمک و فلفل بزنید.
۳٫ سالمون را داخل سینی فر قرار دهید سپس ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط خامه ترش را روی هر تکه سالمون بمالید.
۴٫ ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا ضخیم ترین قسمت آن نسبتاً پخته باشد. وسط ماهی بایستی سفت باشد اما مقدار کمی از آن نپخته مانده باشد. بسته به صخامت ماهی، ممکن است به زمان بیشتری نیاز باشد. دمای داخل ماهی بایستی ۱۲۵ درجه فارنهایت (۵۲ درجه سانتی گراد) باشد.
۵٫ سینی را از داخل فر بیرون بیاورید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند. طی این مدت سالمون باز هم می پزد.
۶٫ سالمون را با دورچین مورد علاقه سرو کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...