ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » طرز تهیه ماهی طعم دار لیمویی

طرز تهیه ماهی طعم دار لیمویی

مواد اولیه برای ۴ نفر :

سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
لیمو ترش (به همراه خلال پوست آن) : چند برش
پودر سوخاری : ۴ ق غ
کره (برای سب زمینی) : ۲۵ گرم
دانه فلفل : ۱و نیم ق چ
فیله ماهی (سالمون و بدون پوست) : ۴ عدد
آویشن : مقداری برگ
کلم بروکلی (پخته یا پیازچه پخته برای سرو) : مقداری

طرز تهیه :

فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. سیب زمینی ها رو شسته و در قابلمه ای که حاوی آب سرد و نمک است بذارین و اجازه بدین جوش بیاد. بعد برای ۱۵ دقیقه باید بجوشه تا خوب بپزه.
در حالی که سیب زمینی ها دارن میپزن، خلال پوست لیمو، پودر سوخاری، کره و دانه فلفل رو با هم مخلوط کنین. حالا فیله های ماهی رو در یه ظرف مخصوص بریان کردن چیده و روی هر فیله ۱ قاشق غذاخوری مخلوط پودر سوخاری بریزین. بعد قاچ های لیمو رو در ظرف گذاشته و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر پخته بشن تا زمانی که پودر سوخاری طلایی رنگ و ترد بشه.
وقتی سیب زمینی ها پختن، اونا رو آبکشی کرده و به آرومی له کنین. بعد کره رو اضافه کرده و با آویشن بهش چاشنی بدین. حالا با کلم بروکلی یا پیازچه سرو کنین.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه بقچه های پنیری یوفکا با سس فلفل

مواد اولیه : سس فلفل : ۱ ق غ پیاز چه تازه : ۱ ق ...