خانه » آشپزی » طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

چگونه ماهی قزل آلا را کباب کنیم؟

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را آماده کرده‌ایم که به علت داشتن فسفر برای ذهن و مغز بسیار مفید است.

مواد لازم :

فیله ۱۸۰ گرمی ماهی قزل آلا : سه عدد
آب لیمو : یک چهارم فنجان
اسپری پخت و پز
شکر قهوه‌ای : یک چهارم فنجان
پودر فلفل قرمز : دو قاشق غذا خوری
لیمو : چهار قاشق چای خوری
روغن نباتی : یک قاشق غذا خوری
زیره سبز : یک و نیم قاشق چای خوری
دارچین : یک و یک چهارم قاشق چای خوری
نمک : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :

فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و و اسپری پخت و پز را استفاده می‌کنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می‌غلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار می‌دهیم.

پس از آن درون فر قرار داده و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه  اجازه می‌دهیم حرارت ببیند.

منبع : آلامتو