خانه » آشپزی » طرز تهیه ماکارونی گوجه ای

طرز تهیه ماکارونی گوجه ای

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

ماکارونی : ۲۵۰گرم
گوجه فرنگی : نیم کیلو
کره : ۲ قاشق غذاخوری
شکر : ۲ قاشق چای خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
ریحان به مقدار لازم : (پودر شده یا تازه انتخابی)
آویشن : ۲قاشق چایخوری
سیر (رنده شده) : ۲عدد

 

طرز تهیه :

۴ لیتر آب تو یه قابلمه بزرگ میریزیم و ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنیم. روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد. سپس ماکارونی رو اضافه میکنیم و بعد از آماده شدن آبکش میکنیم.
در همین حین، گوجه ها رو داخل آب در حال جوش میندازیم و بعد خارجشون میکنیم و با آب سرد میشوریم و پوستش رو کامل جدا میکنیم.نصف گوجه ها رو میکس میکنیم و بقیه رو تو یه ماهیتابه کوچیک خرد میکنیم بطوریکه آب گوجه هم تو ماهیتابه باقی بمونه بعد گوجه های پوره شده رو هم بهش اضافه میکنیم. کره رو اضافه کرده و روی حرارت میذاریم زمانی که کره آب شد، شکر، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.
اگر ریحان تازه در دسترس بود، چند برگ تازه ریحان رو خرد کرده و به موادمون اضافه میکنیم در غیر این صورت کمی ریحان پودر شده اضافه میکنیم.
ماکارونی رو آبکش میکنیم و وقتی آبش رفت اونو داخل سس گوجه میریزیم و یه مقداری روغن بهش اضافه میکنیم و حدود ۱۵دقیقه مواد رو تفت میدیم.بعد سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم و برای سرو آمادش میکنیم.

نکات :

۱)در صورت تمایل از ۳قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخ شده هم داخل غذا استفاده کنید.
۲)بهتره ماکارونی رو بیشتر جوش بدید و بعد آبکش کنید.
۳)اگر براتون مقدوره وقتی خواستید ماکارونی رو با سس مخلوط کنید توی یه ظرف جدا مقداری روغن رو کامل داغ کنید.بعد ماکارونی رو اضافه کنید و یه کم سرخ کنید و بعد سس گوجه رو بهش اضافه کنید.
۴)اضافه کردن ۵قاشق غذاخوری سس مایونز این پاستا رو به شدت خوشمه تر میکنه!

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ماست یخیِ فاجِ تمشک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۴ ساعت مجموعاً : ۴ ساعت و ...