خانه » آشپزی » طرز تهیه مربای توت فرنگی و ریحان

طرز تهیه مربای توت فرنگی و ریحان

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۵ دقیقه

مواد اولیه :

توت فرنگی (تازه، پوست رویی کنده شده و خرد شده) : ۴۵۰ گرم
شکر : ۱ فنجان
لیمو ترش (عصاره پوست و آب) : ۱ عدد
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
برگ ریحان (تازه) : ۲ تا ۳ عدد بزرگ

طرز تهیه :

۱٫ همه ی مواد را داخل یک قابلمه روی شعله ی متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید.
۲٫ وقتی شکر حل شد با یک همزن دستی مخلوط را بزنید تا یکدست شود اما بعضی از تکه های درشت باقی بماند. اگر همزن ندارید با گوشت کوب بکوبید.
۳٫ شعله را زیاد کنید و مخلوط را به جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. آنقدر بجوشانید تا دمای مخلوط به ۲۲۰ درجه فارنهایت برسد و روی قاشق بنشیند. مخلوط داغ را داخل شیشه بریزید.
۴٫ اگر قرار است مربا طی یک هفته ی بعد مصرف شود لازم نیست آن را داخل شیشه بریزید و یکراست داخل یخچال قرار دهید.

نکته :

اگر توت فرنگی ها زیاد شیرین نیستند ۱/۴ فنجان شکر بیشتر بریزید.

منبع : سوران

 

x

حتما ببینید

طرز تهیه کلوچه مغزدار شکلاتی(۳رنگ)

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت مواد ...