خانه » آشپزی » طرز تهیه مربای سیب و کشمش

طرز تهیه مربای سیب و کشمش

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

گلاب : نصف لیوان
هل : ۵عدد
آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری
شکر : ۱کیلو
به : یک کیلو

طرز تهیه :

ابتدا بـــــِه را شسته و پوست بگیرید و دانه و مواد وسط آن را خارج کرده،به صورت نگینی خرد کنید.
درون ظرف مناسب حدود ۶ونیم لیوان آب بریزید و اجازه دهید به مرحله جوشیدن برسد.سپس بـــــِه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی نرم شوند اما لِه نشوند.
پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و هل شسته شده را اضافه کنید و ۴تا ۵دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد تا رنگ آن قرمز شود.
سپس آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

نکات :

۱)حتما قبل از استفاده از گلاب آن را تست کنید تا تلخ نباشد.
۲)برای خوشرنگ شدن رنگ مربا در زمان پخت حرارت باید ملایم باشد و درب قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.
۳)میتوانید مقداری زعفران آب کرده هم به مربا اضافه کنید تا خوش عطر و خوشرنگ تر شود.

منبع : سوران