خانه » آشپزی » طرز تهیه مرغانه پلا

طرز تهیه مرغانه پلا

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۳۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

برنج : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۲عدد
گردو : به میزان لازم
پنیر (لیقوان یا تبریزی) : ۵۰گرم
کره : ۲۵گرم

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنید.مقداری مغز گردو را در حدود ۵عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید.برنج را با مقداری نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم تر از حد معمول ان را طبخ کنید.بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده مخلوط کرده و به شکل گلوله های کوفته ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.

نکات :

۱)این غذا جزو غذاهای محلی گیلان است.
۲)اگر دوست دارید به موادتان مقداری نعنا خشک هم اضافه کنید.
۳)این غذا را هم به صورت غذای اصلی و هم پیش غذا و هم میان وعده میتوانید سرو کنید.

 

منبع : sooran.com

x

حتما ببینید

طرز تهیه استیک با کره گورگونزولا و پیاز سوخاری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت گاو : ۱ ...