آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۳۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۲ نفر :
برنج : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۲عدد
گردو : به میزان لازم
پنیر (لیقوان یا تبریزی) : ۵۰گرم
کره : ۲۵گرم
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنید.مقداری مغز گردو را در حدود ۵عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید.برنج را با مقداری نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم تر از حد معمول ان را طبخ کنید.بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده مخلوط کرده و به شکل گلوله های کوفته ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.
نکات :
۱)این غذا جزو غذاهای محلی گیلان است.
۲)اگر دوست دارید به موادتان مقداری نعنا خشک هم اضافه کنید.
۳)این غذا را هم به صورت غذای اصلی و هم پیش غذا و هم میان وعده میتوانید سرو کنید.
منبع : sooran.com
لینک کوتاه: