خانه » آشپزی » طرز تهیه مرغ به سبک رومی

طرز تهیه مرغ به سبک رومی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

آب مرغ : نصف پیمانه
برگ تازه آویشن : یک قاسق غذاخوری
برگ تازه اورگانو : یک قاشق چایخوری
کنسرو گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم یا یک قوطی
سیر (خرد شده) : دو حبه
ژامبون مرغ (خرد شده) : ۸۵ گرم
فلفل دلمه ای زرد (خرد شده) : یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) : یک عدد
روغن زیتون : ¼ پیمانه
فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
ران مرغ (بدون پوست) : ۲ عدد
سینه کامل مرغ (با استخوان) : دو عدد
کیپر : دو قاشق غذاخوری
برگ تازه جعفری (خرد شده) : ¼ پیمانه

طرز تهیه :

۱- سینه های مرغ را از وسط نصف و با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه‌دار کنید. روغن زیتون را داخل تابه عمیق بریزید و روی حرارت متوسط داغ کنید. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. سپس مرغ ها را از داخل تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
۲- درون همان تابه، فلفل های دلمه ای و ژامبون ها را تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. گوجه فرنگی و برگ های آویشن و اورگانو را اضافه کنید. مرغ ها را داخل تابه بریزید و آب مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب مواد بجوشد و قل بزند. سپس حرارت را کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه بگذارید روی حرارت نیم جوش باشد تا مرغ ها بپزند.
۳- در آخر جعفری و کیپر را اضافه، شعله را خاموش و غذا را سرو کنید.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه مرغانه پلا

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۳۵ دقیقه مواد ...