خانه » آشپزی » طرز تهیه مرغ تابه ای با طعم سیر و لیمو

طرز تهیه مرغ تابه ای با طعم سیر و لیمو

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

خامه (پرچرب/ جایگزین : ۳ ق غ شیر کامل) : ۳ ق غ
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) : ۴ تکه متوسط
روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
پیاز (خرد شده) : ۱/۴ پیمانه
سیر (خرد شده) : ۳ حبه
فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) : ۱ عدد کوچک
لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) : ۱ عدد
گشنیز (خرد شده) : ۱/۴ پیمانه
آب مرغ : ۱ پیمانه
پاپریکا : ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز (خرد شده) : ۱ /۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

۱- ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)
۲- تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود ۵ دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.
۳- پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. ۲تا۳ دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)
۴- سپس آب مرغ را اضافه کرده ، ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ،
پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.
۵- سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود ۷ الی ۸ دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت ۱ الی ۲ بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.
۶- نمک و فلفل(برحسب ذائقه) و خامه (یا شیر) را اضافه کنید. ۲ دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.
مرغ ما با طعم متفاوت لیمو وسیر حاضره نوش جان

 

نکته :

تکه های مرغ از قبل نیمپز شوند

منبع :

x

حتما ببینید

طرز تهیه خمیر مارزیپان(بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)

آماده سازی : ۱ ساعت مواد اولیه : سفیده تخم مرغ (بزرگ) : ۱عدد گلاب ...