خانه » آشپزی » طرز تهیه مرنگ آجیلی

طرز تهیه مرنگ آجیلی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه :
انواع مغز آجیل شور یا بی نمک( پسته ، فندق و انواع بادام) : ۱ و ۱/۲ فنجان
شکلات شیرینی متوسط : ۱ فنجان
اسانس وانیل : ۱ق چ
نمک : ۱/۸ ق چ
کرم تارتار یا سرکه : ۱/۸ ق چ
سفیده تخم مرغ به دمای اتاق رسیده : ۳عدد
شکر : ۳/۴ فنجان
طرز تهیه :

مرنگ آجیلی

سفیده تخم مرغ شکرنمک کرم تار تار (یا سرکه) رو ۷ دقیقه با سرعت بالای میکسر می زنیم.

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

وانیل رو اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگه با میکسر می زنیم.

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

کرم آماده شده رو در قیف با دهنه ۱ سانت میریزیم.

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن می کنیم. کرم رو با قیف به فاصله ۳ سانت از هم به شکل مخروط های کوچیک به ارتفاع ۳ سانت می ریزیم.

مرنگ آجیلی

۱ ساعت و نیم در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ فارنهایت گرم کردیم می پزیم.
وقتی از فر در آوردیم با کاغذ روغنی از روی سینی برمیداریم و میگذاریم کاملا” خنک بشن تا موقع جداکردن از کاغذ شکلشون خراب نشه.

مرنگ آجیلی

مغزها رو در غذا ساز خوب خورد می کنیم.

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

شکلات ها رو در ظرف دیگری گرم می کنیم تا نرم بشه.

مرنگ آجیلی

مرینگ های خنک شده رو از قسمت پهن پایین داخل شکلات آب شده می زنیم و بعد در ظرف مغزها باکمک قاشق سطح شکلات خورده رو با مغز خوردشده می پوشونیم.

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

مرنگ آجیلی

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار

مواد اولیه : پنیر چدار (رنده شده) : ۲ فنجان کلم بروکلی (درشت خرد شده) ...