خانه » آشپزی » طرز تهیه مینی هات داگ

طرز تهیه مینی هات داگ

آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
سوسیس هات داگ : ۱۲ مینی هات داگ
آرد ذرت : ۱ و ۱/۴ فنجان
آرد : ۱۱۰ گرم
نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر : ۵۵ گرم
بکینگ پودر : ۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ : ۱ عدد
دوغ : ۱ فنجان

طرز تهیه :

مقداری روغن را در قابلمه گرم کنید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) برسد.
سوسیس ها را به سه قسمت تکه کنید و داخل ۱/۴ فنجان آرد ذرت بیندازید. در یک کاسه، ۱ فنجان آرد ذرت، آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید و بعد دوغ را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود.
در صورت دلخواه یک خلال دندان داخل هر تکه سوسیس فرو کنید و بدینوسیله سوسیس را داخل خمیر فرو کنید و بعد در روغن قرار دهید تا سرخ شوند و بعد روی کاغذ حوله ای قرار دهید.

منبع : سوران