خانه » آشپزی » طرز تهیه نان اسفناج، خوش طعم و مدرن

طرز تهیه نان اسفناج، خوش طعم و مدرن

مواد اولیه :

پیاز متوسط نگینی : ۱عدد
اسفناج پخته شده: ۲ ق غ
شوید تازه خرد شده : ۱ ق غ
نان باگت گرد کوچک : برای هر نفر ۱ عدد
تخم مرغ برای هر نفر : ۱ عدد
ماست پرچرب : ۲ ق غ
پنیر تبریز خرد شده : ۱۰گرم
خامه : ۱ ق غ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :

۱٫ داخل نان‌ها را خالی کرده کنار می­ گذاریم. پیاز را با کمی روغن تفت داده تا سبک شود، سپس اسفناج پخته شده و شوید را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه کمی تفت خورد با ماست، پنیر، تخم‌مرغ، خامه، نمک و فلفل مخلوط کرده هم می‌زنیم تا مایه کمی صاف و یکدست شود.
۲٫ زرده تخم مرغ را در ظرفی زده و با فرچه مخصوص روی نان‌ها را به آن آغشته می‌کنیم، سپس تمامی موادی را که با هم مخلوط کرده بودیم درون نانها می‌ریزیم تا کاملاً پر شود.
۳٫ نان ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با ۱۶۰ درجه روی طبقه وسط قرار می‌دهیم. وقتی تخم مرغ و مواد داخلی نان گرفت و کمی سفت شد از فر خارج کرده و سرو می­ کنیم.

نکته :

آغشته کردن زرده تخم مرغ به نان، رنگ نان را طلایی تر و براق ترکرده و شکل بهتری به غذا می‌دهد.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه مرغانه پلا

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۳۵ دقیقه مواد ...