خانه » آشپزی » طرز تهیه نان باگت شکم پر

طرز تهیه نان باگت شکم پر

مواد اولیه :

پیازچه (ریز _ خرد شده) : ۴ عدد
زیتون (سیاه _ ریز خرد شده) : ۲ عدد
فلفل (دلمه _ ریز خرد شده) : ۲ ق.غ
تخم مرغ : ۲ عدد
نان (باگت) : به تعداد افراد
نمک و فلفل : میزان لازم

طرز تهیه :

داخل باگت ها رو خالی کنید اما نه زیاد.
تخم مرغ ها رو با چنگال هم بزنید و بقیه مواد رو مخلوطش کنید و داخل باگت ها رو پر کنید.
نان ها رو داخل فویل بپیچید،فقط قسمت داخلی که پر شده باز بموند. ( دلیل این کار این هست که نونتون خشک نشه )

بزارید داخل فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه و با تا وقتی که خوب مغز پخت بشود.
با سس قرمز سرو کنید.

منبع : sooran.com

x

حتما ببینید

طرز تهیه سس پرتقال(مخصوص رولت های مرغ)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : آب پرتقال : ۳چهارم ...