خانه » آشپزی » طرز تهیه نان خامه ای خانگی

طرز تهیه نان خامه ای خانگی

مواد اولیه :

تخم مرغ : ۴ عدد
کره : نصف پیمانه
نمک : یک هشتم قاشق مرباخوری
آب : ۱ پیمانه
آرد : ۱ پیمانه

طرز تهیه :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره، آب و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر شود.
مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
سپس تخم مرغ ها را جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
خمیر را به اندازه یک چهارم پیمانه با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت نیم ساعت، تا زمانی که پف کند و کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.
هر کدام را با استفاده از نوک چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خالی و کاملا سرد شود.
روی آن را برش بزنید و اگر داخل آن خمیر است، می توانید آن را خالی کنید و با خامه و بستنی پر و سرو کنید.

نکته :

با این میزان مواد اولیه میتوان ۱۲ عدد نان خامه ای تهیه کرد .

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه چیپس موز شور و شیرین

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۱۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...