خانه » آشپزی » طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاه

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاه

مواد اولیه :

بکینگ‌پودر : ۱٫۵ قاشق چایخوری
کره : ۲۰۰ گرم
آرد : ۳ پیمانه
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
دارچین و رازیانه : ۲ قاشق غذاخوری
گلاب : ۵ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : به میزان لازم
زرده تخم مرغ : ۱ تا ۲ عدد
خرمای سفت : ۵۰۰ گرم

طرز تهیه :

۱٫ کره را ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود و آن را کنار بگذارید.
۲٫ بکینگ پودر و ماست را با هم مخلوط کنید. سپس کره را به مخلوط ماست اضافه کنید. در مرحله بعد، آرد الک شده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه را حدود سه تا چهار دقیقه ورز دهید. در صورت سفت بودن خمیر، کمی روغن مایع اضافه کنید.
۳٫ خمیر را درون کاسه چرب بگذارید روی آن پلاستیک بکشید و حدود دو ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد.
۴٫ خرما را بشویید و چرخ کنید. به خرما گلاب یا روغن مایع اضافه کنید تا کمی شل و نرم شود و در صورت تمایل دارچین و رازیانه هم اضافه کنید.
۵٫ گلوله های به اندازه یک فندق درشت از خمیر بردارید. خرما را نیز گلوله کنید. خمیر را پهن کنید و خرما را وسط آن قرار دهید و به فرم تخم مرغی در آورید.
۶٫ زرده تخم مرغ را هم بزنید، به آن زعفران دم‌کرده اضافه کنید. سپس آن را با قلم‌مو روی نان ها بمالید. برای تزئین می توانید تکه گردو یا پسته نیز روی آن بگذارید. سپس آنها را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی شوند.
۷٫ سینی را از فر بیرون آورید و چند دقیقه صبر کنید تا نان خرمایی کمی سرد شود و بعد با احتیاط نان ها را از سینی بردارید. توجه داشته باشید، نان خرمایی بسیار ترد و شکننده است و با کمی فشار انگشت از هم باز می شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کباب مرغ تند

آماده سازی : ۴ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۵ ساعت مواد ...