خانه » آشپزی » طرز تهیه نان سیب

طرز تهیه نان سیب

مواد اولیه :

آرد سفید : ۲ پیمانه یا ۲۶۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ ق چ
دارچین : ۱ ق چ
نمک : ۱/۲ ق چ
جوز هندی : ۱/۴ ق چ
کره نرم : ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
شکر قهوه ای : ۱ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
پوره سیب : ۱ پیمانه
کشمش سیاه : ۱ پیمانه

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
کف قالب مستطیل لوف ۲۳*۱۳ سانتیمتر را چرب کنید و روی آن کاغذ مخصوص شیرینی پزی بیندازید.
کشمش ریز و بی هسته انتخاب کنید.

آرد + نمک + جوز + دارچین + بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
کره که یک ساعت زودتر در دمای محیط بوده و نرم شده را با شکر قهوه ای داخل کاسه همزن ریخته و ۲ دقیقه بزنید.

کره اگر نرم نباشد با شکر خوب مخلوط نمی شود و دقت کنید شکر قهوه ای توده های سفت شده نداشته باشد قبل آن در دستتان نرمش کنید.
بعد تخم مرغها را دونه دونه اضافه کنید و هربار مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
پوره یا سس سیب را اضافه کنید و بعد مواد خشک را آرام آرام افزوده و در آخر کشمش و فقط ۳۰ ثانیه مواد را مخلوط کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ده دقیقه بپزید و بعد از پخت بگذارید کیک به مدت ۱۰ دقیقه داخل قالب بماند و بعد به رک سیمی منتقل کنید تا خنک شود.

نکته آخر :

اینکه شکر قهوه ای طعم کاراملی خاص خودش را دارد و اگر جایگزین آن شکر سفید استفاده کنید کیک این طعم را نمی گیرد.

 

منبع : سوران

 

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...