خانه » آشپزی » طرز تهیه نان پرشده با نخودسبز( هندی)

طرز تهیه نان پرشده با نخودسبز( هندی)

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

روغن برای سرخ کردن نان ها
آب سرد برای درست کردن خمیر
روغن : ۲ ق غ
نمک : ۱/۴ ق چ
آرد گندم : ۲ فنجان

مواد داخل نان :

سیر (خرد شده) : ۲ پر
فلفل سبز (خرد شده) : ۱عدد
دانه زیره : ۱ ق چ
نخود سبز : ۱ فنجان
پودر زیره : ۱ ق چ
نمک : مقداری
ادویه کاری : ۱ ق چ

طرز تهیه :

برای درست کردن خمیر نان آرد و نمک و روغن رو مخلوط می کنیم.
آب یخ رو کم کم اضافه می کنیم و با انگشتامون خمیر رو مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. زیاد خمیر رو ورز نمیدیم.
روی خمیر رو می پوشونیم و ۱۵ دقیقه استراحت می دیم.
برای درست کردن مواد داخلی کمی روغن در تابه میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم.
دانه های زیره رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دانه ها شروع به پریدن کنند.
فلفل سبز و سیر رو اضافه می کنیم تا عطر سیر بلند شه ( ۲-۳ دقیقه)
نخودسبز و نمک و ادویه ها رو اضافه می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا نخود سبز بپزه.
حرارت رو خاموش می کنیم و صبر میکنیم خنک بشه.
مخلوط نخود رو وقتی سرد شد در مخلوط کن یا غذاساز خورد می کنیم طوری که کمی زبر باشه.

35727

مخلوط رو در ظرفی می ریزیم.
از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و کف دستمون پهن می کنیم بعد به شکل کاسه درمیاریم ۱ قاشق از مخلوط نخود رو داخلش میریزیم و دوباره به صورت گوله درمیاریم و کنار میذاریم.
گوله های پرشده رو قبل از پهن کردن ۳-۴ دقیقه در همون حالت استراحت می دیم.
مقدار زیادی روغن برای سرخ کردن طوری که نان ها در روغن غوطه ور بشن در قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط – کم میذاریم.
گلوله هارو با وردنه یا دست پهن می کنیم ولی نباید زیاد فشار بیاریم تا نان با مواد داخلی مخلوط نشه.
نان ها رو داخل روغن داغ میندازیم و وقتی پف کرد برمی گردونیم.
اگر نان ها با حرارت زیاد سرخ بشن ترد نمی شن.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...