خانه » آشپزی » طرز تهیه نان پفی با پنیر گرویر و پیازچه

طرز تهیه نان پفی با پنیر گرویر و پیازچه

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۲ نفر :

پیازچه (تازه،‌ریز خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۶ عدد
پنیر گرویر (رنده شده) : ۱ و ۱/۴ فنجان
نمک : ۱ و نیم قاشق چایخوری
شیر (کامل) : ۳ فنجان
آرد : ۳ فنجان
کره (بدون نمک، خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
در یک روغن دان متوسط روی حرارت متوسط شیر را گرم کنید تا دور ظرف حباب جمع شود.
آرد و نمک را در یک کاسه با هم الک کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه ی بزرگ دیگر، تخم مرغ ها را بزنید تا کف کنند سپس شیر گرم را آهسته اضافه کنید و هم بزنید و مدام هم بزنید تا تخم مرغ ها حالت پختگی پیدا نکنند. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس ۱ فنجان پنیر و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید.
قالب نان پفکی را ۲ دقیقه در فر بگذارید تا داغ شود. آن را از فر بیرون بیاورید و در هر قالب کوچک یک تکه کره بیندازید.
زمانی که کره آب شد خمیر را بین قالب های کوچک پخش کنید و تا ۳/۴ حجم آنها را پر کنید.
روی خمیر باقیمانده ی پنیر را پخش کنید.
نان های پفکی را ۲۰ دقیقه در فر بپزید سپس دمای فر را تا ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۴۸ درجه سانتی گراد) پایین بیاورید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بپزید.
نان های پفکی را از فر بیرون بیاورید و گرم سرو کنید.

نکته :

زمانی که آرد را اندازه می کنید هیچ وقت پیمانه را در آرد فرو نبرید چون آرد را فشرده می کند و باعث می شود مقدار بیشتری آرد از آنچه دستور آشپزی می خواهد مصرف کنید. به جای آن آرد را
با قاشق داخل پیمانه ی اندازه گیری بریزید و با یک چاقو آن را صاف کنید.
نکته ی اصلی برای این که نان های پفکی حسابی پف کنند این است که در فر طی کل مدت پختن بسته باشد. هر چقدر هم که دلتان می خواهد نگاهی به آنها بیندازید در فر را بسته نگاه دارید.

منبع : سوران