خانه » آشپزی » طرز تهیه نان پُن چیک

طرز تهیه نان پُن چیک

آماده سازی : ۲ ساعت
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه :

تخم مرغ (اختیاری) : ۱ عدد
آب (ولرم باشه) : ۱ لیوان
روغن مایع (روغن یا کره حیوانی اگه باشه عالیه) : سه چهارم لیوان
خمیر مایه : ۱ ونیم قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
نمک : ۱پنس
شکر سفید : ۲قاشق غذاخوری
آرد سفید (بسته به نوع ارد متغیر است) : ۴لیوان
پودر قند (جهت تزیین) : به مقدار لازم
کنجد (جهت تزیین) : به مقدار لازم

مواد میانی :

زرده تخم مرغ (اختیاری (ولی خوشمزه تر میشه)) : ۱عدد
پودر هل سبز (ضروری برای خوش عطر شدن) : نوک قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
شکر سفید : یک دوم پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
نشاسته ذرت سفید (میتوان از نشاسته گل هم استفاده کرد) : ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه خمیر :

همه مواد رو از یخچال خارج کرده نیم ساعت بمونه تا هم دما با محیط بشه ..بعد داخل یه لیوان اب ولرم میریزیم و خمیر مایه و یک قاشق شکرو روی اب میپاشیم و یع نعلبکی میذاریم روی لیوان یه نعلبکی ام زیرش که وقتی پف کرد بریزه داخل اون
تو این فاصله ارد رو توی ظرفی ریخته و وسطش رو گود میکنیم و روغن ( مامان من همیشه از روغن حیوانی استفاده میکرد که عطر بی نظیری داره من خودم روغن یا کره حیوانیو داغ میکنم و میذارم یه کوچولوخنک بشه بعد میریزم روی ارد ) نمک ۱و قاشق شکر باقیمونده و تخم مرغ و بکینگ پودرو ریخته و بعد خمیرمایه که اماده شده رو اضافه میکنیم ( اگر ازسلامت خمیرمایه تون مطمئن هستین میتونین بصورت خشک بریزین که خمیرو لطیف تر میکنه)
سپس همه مواد رو مخلوط کرده و خوب ورز میدیم اینقدر ورز میدیم تا خمیر شکل بگیره ۵۰ بار باید ورز بدین تنبلی نکنین خوب ورزش بدین تا نتیجه کار خوب در بیاد بعد خمیرو یکم چرب کرده و در ظرفی گذاشته و روش پلاستیک بکشین و یه پارچه حوله ای بندازین و بذارینش یجای گرم تا یه ساعت بمونه خب این از خمیر حالا تا خمیرمون پف کنه بریم سراغ مواد میانیش

طرز تهیه مواد میانی :

برای مواد کرم همه مواد رو مخلوط میکنیم به جز هل و وانیل خوب هم میزنیم تا گلوله نداشته باشه و بعد میذاریمش رو گاز هم میزنیم تا مثله فرنی غلیظ بشه و در اخر هل و وانیلو میریزیم خب حالا بریم سراغ خمیر حالا خمیرو دوباره ورز بدین و از اون گلوله های کوچیک درست کنین و داخل سینی فر بچینین و روی اون ها کنجد بپاشین و بذارین داخل فر
درجه فرها باهم فرق داره و حتما خودتون واردین به فرهاتون ولی از قب حتما گرم کنین و روی درجه ۱۸۰ بذارین و وقتی سینی رو گذاشتین داخل بعد از ۱۰ دقیقه چک کنین اگرزیرش طلای شده بود و با یه جرکت تکون خورد و از سینی جدا شد یعنی پخته حرارت بالار هم روشن کنین تاروی نون ها طلایی بشن فقط در حد طلایی نباید بذارین سرخ بشن هااااا وگرنه خشک میشه
وقتی همه ی نون ها اماده شد نون هارو از وسط یه شکاف کوچیک بدین فقط در حد شکاف نه اینکه نصفشون کنیداااا
بعد از مواد کرم یه مقدار بذارین وسطش
وقتی همه اماده شد روی اونها پودر قند بپاشین
برای خوش عطر شدنش پودر قندو با هل قاطی کرده و با الک روی نونها بپاشین و داخل ظرف بذارین و توی یخچال نگهداری کنین این نان واقعا عالیه هرکی درست نکنه نصف عمرش به فناس

نکات :

برای اینکه ببینیم خمیر به اصطلاح ور اومده و امادس با انگش روی خمیر فشار بدین اگر سوراخ پر شد یعنی هنوز اماده نیس و باید استراحت کنه ولی اگر سوراخ موند یعنی امادست.
میتونین از تخم مرغ داخل کرم استفاده نکنید و بجای شیر از اب و بجای نشاسسته ذرت از نشاسته گل همون نشاسته های معمولی استفاده کنین ولی خوشمزگیش به هموناس 🙂
میتونین مواد میانیو رنگی هم درست کنین مثلا رنگ خوراکی یا زعفران بهش بزنین

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کوکوی مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...