خانه » آشپزی » طرز تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری

طرز تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۳ نفر :

نان (شامل خمیر داخل نان باگت) : ۱پیمانه
تخم مرغ : ۱عدد
پنیر پیتزا (رنده شده) : ۵قاشق غذاخوری
پیازچه : ۴عدد
جعفری (ساطوری شده) : ۳قاشق غذاخوری
شیر : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پنیر : موزارلا به میزان لازم
کره : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا خمیر را در مقداری شیر به مدت ۵دقیقه خیس کنید.سپس با فشار دست رطوبت اضافی اش را بگیرید و به همراه پنیر پیتزا ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.
داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس مایه ناگت را به شکل های کوچک و با قاشق غذاخوری یا سوپخوری داخل روغن سرخ کنید.پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
وقتی ناگت ها سرخ شدند روی آنها مقداری پنیر موزارلا رنده کرده و ۲تا۳دقیقه داخل فر داغ شده یا مایکروویو قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد آن را برای سرو آماده کنید.

نکات :

۱)در صورت تمایل به جای خمیر باگت از نان خشک پودر شده استفاده کنید.
۲)این ناگت را میتوانید بدون چاشنی یا با سس سفید یا قرمز سرو کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه مربای توت فرنگی و ریحان

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...